Gânduri d'ale voastre

        Prin dreptul de liberă manifestare a gândurilor îmi permit să spun că nu este atât de important că murim, ci cum murim și totuși, nu este important cum murim, ci cum trăim(deseori murim asa cum trăim) Pai și cum trăim? Poate într-o continua supraviețuire sau într-o căutare eterna a ceea ce suntem noi(doar sentimentaliști), a liniști de care tânjim ca niște orbi. Orbi din sărăcie, din iubire, din ipocrizie(de multe ori doar sa astupi gura celorlați).
O lupta ducem cu noi când suntem în fața perfectului(prea multa complexitate)O ''Enigmă a Otiliei'' căutăm în fiecare moment al zilei, un ''Ion'' în fiecare persoana(și chiar găsim)
 Decizii.

3 comentarii:

edyhouse spunea...

Îmi place gândirea ta ,este curată,complicată pentru cine n-o înțelege,bizară pentru cine n-o pricepe,ilară pentru cine nu visează,dar adevărată, pentru oamenii care mai au momente când vor să gândească,totuși, mai departe decât mâine !Succes pe mai departe !

Anonim spunea...

Ma gandesc de fiecare data cand citesc ceva, ca de exemplu cele scrise mai sus, ca exact la fel gandesc si eu, insa altii o spun cu o asa usurinta..... Felicitari, ai un adevarat talent, valorifica-l!

nume pt a-mi semna postarile spunea...

Va multumesc amadurora!Comentariile voastre ma incurajeaza mult.EDY cuvintele tale sunt asemanatoare cu ale unui prieten(dragul meu prieten) desi tu ma cunosti numai prin intermediul acestor postari

Trimiteți un comentariu