Situatie la nimereala

   Iar ai ochii albastri, abisali. Ii ai pentru ca esti prea excitat de la multe cuvinte fara sens, dar pe care le astepti. Sigur ai crypton undeva prin trupusorul tau caldut. Cand scriu asta pielea mi-e trasa de firicelele de par prea scurte ca sa le trag eu si tremuratul imi revine ca acum vreo tre ani cand pentru prima oara ma experimantau fluturasii.
-O boema si un realist.
Se intampla des sa aud diferente de genu in mintea mea, dar tu, oare de ce nu ai spus asta si iubitei tale, tot in blansoar, cu acelasi zambet visator?Pentru ca este o realista ca si tine, ca si sprancenele tale proeminente, ca si parul mamei tale, vopsit negru, doar visand la culoare?
  La culoarea patutului tau ce te asteapta acum, la sadisfactie si tot aceiasi ochi albastri. Membrele mele se leganau pe podea pentru ca nu mai veneai, dar a durat doar un pas pana cand..
   Eram goala. Si tu..
   Nici un minut trecut fara dezlipirea maini mele drepte pe pieptul cu o alunita preferata, gata sa las o urma perversa. Acea perversitate adorata de toata lumea sau de oameni ce isi folosesc limba in scopuri mai utile decat gustul in sine. Nici nu a trebuit sa vorbim destule. Familiaritatea cu care iti permiteai atingerile pe solduri imi transmitea ceea ce gandesti. Le vedeam atat de clar. Eram asa realisti pana cand iubita ta a batut la usa. Cu siguranta nu ne lipsea nimic.
    Ea la usa, tu cu degetul meu in gura. Un moment liber pentru mai multa joaca.
-Imbracate, imbracate!
    Oare putea fi mai excitant de atat?Daca merg cu spatele revin la starea initiala, cea de asteptare, dar nu vreau. Savurez minutele tremurand, poate chiar unicele minute de imbracare fortata si furnicaturi in palma.
    Te sarut mai excitata ca in orice data si ora, ca si o cantareata in orgasm, cantand prima data pe scena melodia ei preferata
-Nu-ti face griji, imi iau rucsacul si plec. Sarut-o la intrare!
  
   Pe o alta usa..
    Mama ta, una dintre acele femei obisnuita cu situatiile ''la nimereala'', cu o tigara distinsa intr-un moment de cumpana si doar cu oameni sub si peste nivelul ei, aproape niciodata cu cineva ca ea, distingand cu usurinta nevoile inhibatilor si celor cu prea multa pofta.
-Constantin mi-a spus multe despre tine.
-Ti-a spus ca sunt urata, asa-i?
   Incercam sa fiu in tema cu discutia celei mai frumoase mame de trei copii, iar in acelasi timp sa ma privesc in oglinda. Voiam sa fiu mai ciufulita ca mama ta sa observe si sa-i povestesc, chiar cu aprecieri si pareri contra despre prestatia fiului sau in singurul pat pe care-l avea in camera.
   Dar am fost condusa pana la usa cu un zambet, unul chiar dragut, prea dragut pentru o mama nascuta in '70
   Inca eram legata de tine si de un geamat adanc din piept. Usor cu pasi spre realitate. Tu, inca in camera ta, pe patul pe care, cu un minut in urma ne-am desfranat. Erai cu iubita ta.
M-as fi displacut pe mine daca, macar din intamplare, as fi ascultat discutia voastra, probabil una mult mai interesanta decat orice discutie de-a noastra. Voi va iubiti!

    In afara visului..
-Traiesti in povesti domnisorico!
Am genele destul de lungi ca sa farmec pe oricine de asta e necesar sa traiesc cu tine intr-o poveste ca sa nu para ca te departez de la iubirica oficila. Eu sunt cealalta fata, cea care iti gusta poftele neiesite la iveala.
 In asta seara am adormit meditand ca dupa fiecare repriza de alergat descult. Mi-am povestit mie cat de mult iti doresc jocurile instantanee, cele simple, cele cu alergatul dintr-o camera in alta.

1 comentarii:

Solidaster spunea...

Ai un mod interesant de a scrie si de a descrie-realitatea sau imaginarul.Imaginatie fertilã.
Sper cã nu ai rãmas doar cu alergatul,descult!.:))
O zi fainã si un weekend placut.

Trimiteți un comentariu