Dragul meu,

4 mai
Am avut timp de toate. Am spalat paharele, am facut salata, am sters dulapuri si frigidere, dar cel mai mult am gandit si am uitat. Reb' l  fleur este o melodie care descrie legaturile sinaptice (este regiunea de comunicare dintre doi neuroni, sau un neuron și un organ efector (mușchiglandă etc.)

Iar ''Povestea lui Pi'' nu este doar un film pe care l-am privit dupa reclama. Dupa cateva ore nu mai simt decat efectul catorva scene, un tigru insensibil si un vis perfect, colorat cu o balena creata din alte animale. Caldut pentru spirit, nefolositor pentru ratiune.
5 mai
Da, iti poate placea si asta, sa pocnesti din cele doua degete si sa bei apa dintr-un pahar smecher.Ti se face pofta doar privind prin el si prin apa.Ah! Iar am gandit si am uitat. Nici macar cititul din nou nu imi aduce aminte ce a fost cand: am intrat pe site-ul unui cetatean, cand m-a alintat dragut unu, cand reclama a inceput in mintea mea in timpul spectacolului. Oare atunci cand melodia lui Chrisette Michele a facut diferenta dintre Rihanna si unu Lucian?Starea de visare. Asta face diferenta dragul meu, exagerarea usoara a lucrurilor atunci cand visezi constant. Poti trage bariere doar in cazuri de panica. Te prinzi de moment atat de intens ca il intensifici injurandu-l ori iubindu-l.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu