Sunt momente


 Vezi totul in reluare, simti  bratele grele  si o broasca testoasa iti face cu ochiul dar, asta e doar un inceput.  Urmezi tu. Mic de statura , colorezi  locul nefavorabil, cu rasul subtire sau cu ochii
Noi oameni
mancam si visam. Dupa cam uitam.
Te invarti in camera care se invarte si ea .Nu ti se face rau, nu tusesti, suporti pentru ca e lejer sa fii confuz in ce ai de gand sa faci si ce vrei.
Sunt si momente cand iti strecori degetele prin parul tau, esti sexy. Cu adevarat vezi o parte din tine cat de sexy este. Poate fundul , ori buzele si spui in fata oglinzii , in soapta te iubesc .Altii se descarca facand rau altora sau mai mult sex, ori mananca intr-una. In rest toti spun mai mereu te iubesc sau fac un tatuaj cu numele tau.
Cine sa te opreasca?Fa-ti tatuaj si regreta. Spune intuitiei sa se aseze pe umarul tau si gata. Toate se vor tine cu intuitia ta. Cred ca timpul e o exceptie. Nu ai timp. Sa vezi si sa crezi , sau sa nu crezi, tu chiar stii si atat .
Momentele astea imi sunt preferabile pentru ca mereu e ceva bun din acel rau, stii ca frige dar mai stii cum ai alunecat cu curu pe o plita iar de data asta iti pui atentia la lucru si zici: wei , te frigi, nu te apropia.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu