Ceva și e de ajuns

Fiindcă nu-i destul pe cât vreau să fiu și cine sa fiu, pentru cei mai multi nu are cum să funcționeze doar cu necesitățile fizice și psihice. Pentru cei mai putini doar să se răcorească în ploaie și ajunge. Momentul răcoros îi ajuta să prindă energie pentru o săptămână. Aceia sunt ființe împlinite.
Când îmi aranjez parul cred că îmi va sta superb, dar va fi la fel de nearanjat, numai că știu că ceva i-am făcut, ca pe o problema pe care am rezolvat-o și nu mai contează rezultatul. Ca întrebările fără răspuns, ele nu au răspuns, dar le dau unul și e rezolvat.
Ca și oamenii care apar în momentele potrivite, ei nu au răspuns la interesele mele, dar sentimentul ca nu este nimeni s-a estompat
E nevoie de toți și de toate ca dovada ca lumea este așa cum ar trebui să fie.
Femeile au aceleași probleme de sensibilitate de când lumea și aceleași porniri de a domina fără ca nimeni să știe, fiind inconștiente de puterile sale, iar bărbații, pentru mine, rămân calculați.
Rămân la stare generală.Nu-i destul pe cât vreau să fiu, nu pentru că anumiți factori de loc îmi impun, faptul ca nu e nevoie de mai mult.
Sa stau la casa și sa am totul  într-o grădină sau livadă, să fiu o fiică și o sora chiar nepoata, cel mai des o prietenă. Nu e destul nici dacă plec de aici și vad întreaga omenire, nici dacă am alte roluri de director sau soție. Dacă ar fi să urmez logica, nu e destul doar să trăiesc.
Cu siguranță, voi contribui la dezvoltarea unor părți din mine, din alți sau a poporului. Să transmit mai departe o împlinire pe care toți o doresc. Aceleași lucruri: un iubit/ă, o melodie preferată, o carieră, un hobby etc.
Nu e destul, dar să fac ceva, orice , e de ajuns fiindcă este o problemă rezolvată.

1 comentarii:

bba01 spunea...

Buna/Salut , numele meu este Bogdan , un mic blogger si observ ca ai un blog superb .
As dori daca se poate sa facem schimb de linkuri/bannerre asa ne promovam reciproc si astfel site-urile noastre vor evolua cat mai sus.
Adresa blogului meu : www.buboal-photography.blogspot.ro . Astept un raspuns pe site-ul meu intr-un comentariu la o postare sau pe buboal_photography @yahoo.com
As dori daca vrei sa imi dai un like la acesta pagina de facebook : www.facebook.com/buboal.photography .
Like te rog la pagina .
Multumesc !!!

Trimiteți un comentariu