Noi toți-20 iunie


  Nu știu dacă niciodată înseamna defapt acum și nici cum aș putea face din zi noapte(doar dacă închid ochii)e un joc de-a cuvintele care mă controlează. Da, cuvintele mă controlează mai mult decât le controlez eu pe ele, căci le spun apoi le gândesc. Multe mă controlează pentru că mă las controlată.
 Cred că totul este rațional, începând de la câte operații pot face într-un moment oarecare până mă duc spre nicăieri, așa cum tu te duci și pare că ne întâlnim întâmplător pe acolo. Ai înțeles, nu?Domn' filozof m-a învățat că nimic nu-i întâmplător. Cred că ajungi la perspectiva asta doar dacă faci legături, cum că lumea pornește de undeva, tu te pornești dimineața de acasă ca apoi șoferul troleului să se pornească de acasă o dată cu tine dar să o facă pentru tine, un profesor să se trezească o data cu tine ca voi doi să vă întâlniți, doamna de la covrigărie să se trezească o dată cu tine ca să iți cumperi tu un covrig, un om oarecare să se trezească în aceeași dimineață cu tine și să va întâlniți pe o stradă unde te salvează de o mașină care putea să te calce. Un om oarecare nu este un om oarecare, chiar dacă suntem multi oameni și facem lucruri diferite, toți se nasc cu același potențial, toți înseamnă întreaga lume.
 Nu e ciudat că noi toți putem fi ce vrem dar alegem ca mai mult din jumătate din viața noastră să facem lucruri pentru ceilalți și chiar și așa noi toți, mai mult din jumătate din noi nu suntem pe deplin împliniți?0 comentarii:

Trimiteți un comentariu