Agățat de cuvinte

 Cu cât ești mai cărunt cu atât ești mai matur, mai curajos în a fi tu, ori ești convins că este așa cum ar trebui să fie? Acesta poate fi normalul tău?
 Dacă spun despre tine că ești curvă, că ești prost, că nu poți să te ridici, oare spun despre tine și că ești sensibil, că spui lucrurilor pe nume, că iți pasă prea mult de părerea mea? Îmi dau seama că nu ești pur și simplu o curva, doar devii pe parcurs datorită acelora care iți șoptesc prin urechile altora, la fiecare colț că ești, apoi să fii prost și sa nu te mai poți ridica vin și ele mai târziu. Totuși curvă e un cuvânt iar supra-eul tău e la pământ.

1 comentarii:

Bogdan Epureanu spunea...

Maturizarea, care vine odata cu varsta, te invata sa "not give a f***"... cand esti adolescent / tanar, cauti, inconstient, aprobarea celor din jur si orice cuvant, mai ales cele venite din partea persoanelor care ai dori sa te aprecieze, poate durea...

Insa, pe masura ce trec anii, inveti sa fii mult mai impacat cu tine si sa nu iti mai pleci urechea la ce spun unii sau altii... sa intelegi ca indiferent ce ai face sau ai spune, nu vei putea fi pe placul tuturor - unii te vor iubi, altii te vor uri, iar celor mai multi le vei fi indiferent. Si stii ce? E OK, pentru ca tot ceea ce conteaza e ca tu sa fii multumit cu tine.

Trimiteți un comentariu